ST0-237 ST0-29B ST0-237 ST0-29B Akçaabat Köftesi

GERİ

'Öyle Sevdim Ki Seni' Filminin Galası Trabzon'da Yapıldı

'Öyle Sevdim ki Seni' adlı filmin galası Trabzon'da yapıldı.Yapımcılığını Nurdan Tümbek Tekeoğlu'nun ve yönetmenliğini Orhan Tekeoğlu'nun yaptığı 'Öyle Sevdim ki Seni' filmin galası Varlıbaş Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. 27 Eylül'de seyircinin karşısına çıkacak olan filmin galasına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Varlıbaş Yönetim Kurulu Üyesi Selma Varlıbaş ve davetliler katıldı.

 

Filmin galası sanatçıların kırmızı halı üzerinden geçmesiyle başladı. Kırmızı halı üzerinde basın mensuplarına poz veren oyuncular daha sonra AVM'nin etkinlik alanında düzenlenen söyleşiye katıldılar. Basın mensuplarının ve AVM ziyaretçilerinin merak ettiği soruları cevaplayan sanatçılar söyleşi sonrası pasta kesti. Düzenlenen kokteyle katılan oyuncular Alma Terzic, Oktay Gürsoy, Kayhan Yıldızoğlu, yapımcı Nurdan Tümbek Tekeoğlu, yönetmen-senarist Orhan Tekeoğlu, davetliler ve Varlıbaş Alışveriş Merkezi ziyaretçileriyle fotoğraf çektirdi.

 

Davetlilerin 'Öyle Sevdim ki Seni' filminin seyrine geçmeden önce Yapımcı Nurdan Tümbek Tekeoğlu ve yönetmen Orhan Tekeoğlu, filme katkıda bulunan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'na ve Varlıbaş Yönetim Kurulu Üyesi Selma Varlıbaş'a katkılarından dolayı plaket sundu.

 

"FİLMİN ÇIKIŞ NOKTASI İFAKAT BELGESELİDİR"

 

Filmin senaristi ve yönetmeni Orhan Tekeoğlu, filmin çıkış noktası ifakat belgeseli çekimleri sırasında başladığını belirterek, "Uçurumun kenarına yaklaşıp bir kadına merhaba dememle başladı her şey. Orada kadının bana anlattıkları 'Öyle Sevdim ki Seni' filmin aslında özünü oluşturdu. Biz buradan yola çıkarak bunu filme aldık. 3.5 yıllı proje çalışması sürdü. Filmin bir kısmını Trabzon'da bir kısmını ise Gümüşhane ile Trabzon sınırına yakın olan Santa harabelerinde çektik. Trabzon'da film çektiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. Trabzon halkı bize gerçekten çok büyük bir destek verdi. Filmi 4 haftalık bir süre içersinde bitirdik havalarda bize çok yardım etti. Şanslıydık güzel bir film yaptığımızı düşünüyorum" dedi.

 

Filmi kafalarında çektiklerinde Trabzon'a geldiklerinde ise hiç zorluk yaşamadıklarını ifade eden Tekeoğlu, "Filmi kafamızda çekip bitirdiğimiz için filmi çok rahatlıkla çektik. Trabzon'da yaşanan kırık ve hüzünlü bir aşk öyküsü. İnsanların sevebileceği bir filmi yaptığımızı düşünüyorum. Karadeniz ile ilgili olan filmleri hepsini çok seviyoruz. Hepsi çok tutulan ve sevilen filmler. Karadeniz ve Trabzon film açısında önemli bir şehir. 4-5 Bin yıllık kültüre sahip bir şehir, burada çok yaşanmış hikayeler var. Bu hikayeler bir şekilde filme dökülüyor. Bunda sonra da çok film yapılacağını düşünüyorum. Çünkü yaşanmış bir çok hikaye var" şeklinde konuştu.

 

'Öyle Sevdim ki Seni' hüzünlü bir aşk öyküsünü anlatıyor. 1906 yılında taş ustası olarak Santa'dan Yalta'ya giden Mustafa Usta'nın torunu Olga, Sovyetler Birliği'nin dağılmasıyla işsiz kalır ve Sarp Sınır kapısı açılınca Trabzon'a çalışmaya gelir. Olga, herkesin Nataşa olarak algılandığı bir dönemde Cemal'in karşısına çıkar. Göç, parçalanan aileler, önyargılar filmin ana konularını oluşturuyor.

 

GülNet İnternet Hizmetleri Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok. Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2  Trabzon / TÜRKİYE Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59                 Powered by GÜLNET 


   www.betonhelva.com


www.trabzonhasirbilezik.com