ST0-237 ST0-29B ST0-237 ST0-29B Akçaabat Köftesi

GERİ

Ka-Fem’de Şeflerin Örnek Dayanışması!..

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği  (KA-FEM) tarafından düzenlenen Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Konseri nefes kesti. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde şeflerin müthiş dayanışması örnek gösterilirken, birbirinden güzel şarkılar, türküler ve düetler geceye damga vurdu.

İki bölüm halinde gerçekleşen konserin ilk bölümünde Recep Ragıp Demeli önderliğinde Türk Sanat Müziği topluluğu sahne aldı. Eyüp Köse’nin sunumuyla renklendirdiği gecenin solo bölümlerinde ise Selçuk Polat, Muzaffer Kazaz, Melike Öcal, Ebru Ayhan, Lütfiye Gamze Demirkır, Şeyma Demeli ve Filiz Demeli sahne aldı. Türk Halk Müziği Koro şefi Lütfiye Gamze Demirkır sanat müziği korosunda yer alarak hem korist hem de solist olarak Demeli’ye destek verdi.

İkinci bölümde şef Lütfiye Gamze Demirkır önderliğindeki Türk Halk Müziği topluluğu Kırşehir-Karadeniz ağırlıklı türkülerle salonu ısıttı. Bu bölümde solo eserlerde Arzu Eken, Nalan Dumanoğlu, Kübra Bayraktar, Çiğdem Gül, Candan Özyurt, Filiz Demeli, Temel Kaya, Lütfiye Gamze Demirkır-Burak Demirkır çifti sahne aldı. TSM Koro şefi Recep Ragıp Demeli de bu bölümde gerek gitarı gerekse de sesiyle Demirkır’a destek verdi.

Koro şeflerinin birbirlerine jestleri ve örnek davranışı salondan da büyük alkış aldı. Özellikle kemanda Yücel  Adanur  adeta  bir maestro görevi üstlenerek hem kemanı hem de salonda bulunanları ağlattı(!)

Konser sonunda bir konuşma yapan dernek başkanı Ali Adanur programı hazırlayan iki koro şefini de tebrik ederek “ Böylesine iki yetenekli genç arkadaşa sahip olduğumuz için çok mutluyum. Bu akşam ikisi de branşlarının dışına çıkarak birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilediler. Ayrıca, siz değerli müzik dostlarına bu soğuk havada ve üstelik önemli bir maç gecesi  bizleri  burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum” Dedi. 

Daha sonra iki koro şefi Demirkır ve Demeli’ye dernek adına KTÜ Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ufuk Özgen ve Dernek Başkanı Ali Adanur tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. 

GülNet İnternet Hizmetleri Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok. Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2  Trabzon / TÜRKİYE Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59                 Powered by GÜLNET 


   www.betonhelva.com


www.trabzonhasirbilezik.com