ST0-237 ST0-29B ST0-237 ST0-29B Akçaabat Köftesi

GERİ

Akçaabat Belediyesi'nden Asfalt

Akçaabat belediyesi ekiplerince Akçaabat Sebze ve meyve Komisyoncuları Hali içderisine ve Ağanoğlu İlkokulu bahçesine sıcak asfalt uygulandı.

Fen İlleri Müdürlüğü’nce yapılan Akçaabat Sebze ve meyve Komisyoncuları Hali ve Ağanoğlu İlkokulu bahçesinde toplam 3 bin metrekarelik alan asfaltlandı. Trabzon Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden temin edilen malzeme ile yapılan asfalt çalışması ile ilgili bilgi veren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, asfalt çalışmasında desteği olan herkese teşekkür etti.

akcaabat-asfalt.jpg

asfalt-akcaabat.jpg

Başkan Türkmen, vatandaşlara daha sağlıklı bir kent oluşturmak için gayret gösterdiklerini belirterek “Halkımıza daha sağlıklı yaşam şartları oluşturmak için belediyemiz tüm birimleri ile çalışmaktadır. Her alanda yaptığımız çalışmalar gibi ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt çalışması yapmaktayız. Son yapılan Akçaabat Sebze ve Meyve Komisyoncuları Hali ve Ağanoğlu İlkokulu bahçesinde asfalt çalışması ile bu alandaki vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir ortama kavuşmuş oldu. Asfalt çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

GülNet İnternet Hizmetleri Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok. Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2  Trabzon / TÜRKİYE Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59                 Powered by GÜLNET 


   www.betonhelva.com


www.trabzonhasirbilezik.com