ST0-237 ST0-29B ST0-237 ST0-29B Akçaabat Köftesi

GERİ

Yayla Yolunda Kaza

Akçaabat  Kayabaşı Yaylası’ndan Doğanköy Beldesi’ne gitmekte olan Birol Sepetçi yönetimindeki araç kaza yaptı. Kazada Birol ve Selim Sepetçi yaralandı. Ağır yaralı olan Birol Sepetçi Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Akçaabat'ta meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Kayabaşı Yaylası’ndan, ilçeye bağlı Doğanköy Beldesi’ne doğru gitmekte Birol Sebetçi yönetimindeki, 61 LD 992 plakalı araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kazada, araçta bulunan Birol Sebetçi ve Selim Sebetçi yaralandı. Yaralılar ilk olarak Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu daha ağır olan Birol Sebetçi Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek, yoğun bakıma alındı.

 

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan, Selim Sebetçi’nin ise ayağının kırıldığı öğrenildi. Öte yandan kazayla ilgili incele başlatıldı.

GülNet İnternet Hizmetleri Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok. Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2  Trabzon / TÜRKİYE Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59                 Powered by GÜLNET 


   www.betonhelva.com


www.trabzonhasirbilezik.com